_DSC9514_web

Om oss

Mauseidvåg Båtforening ble stiftet 20. april 2015. Våren 2017 er vi 132 medlemmer og disponerer ca. 160 båtplasser. Båthavnen i Mauseidvåg ligger svært gunstig til med korte avstander til det meste.

Det er opparbeidet parkeringsanlegg til ca. 80 biler. På havneområde har vi fått ett sosialt samlingssted med foreningslokaler, tilgang til kontor, møterom og et lite verksted. Servicebrygge er også etablert ca. 23 meters servicebrygge. Hele området er kameraovervåket.

I samarbeid med Mauseidvåg Bil og Båt kan vi tilby våre medlemmer opptrekk og vinterlagring av båter inne og ute. Mauseidvåg Bil og Båt disponerer løftekapasitet på inntil 25 tonn.

Foreningens formål er å arbeide for en god småbåthavn med et godt båtmiljø for medlemmene, spre kunnskap og interesse for båtbruk og sjøvett og ivareta medlemmenes interesser som båtbrukere overfor myndigheter og samfunn.

Vi håper du trives i havnen og ser fram til å treffe deg både i havna og på sjøen.

nb_NO